Spring til indhold

Velkommen til Tølløsia

I disse uger er SFO’en forvandlet til Kongeriget Tølløsia. Der skal være fest i Tølløsia den 19. maj, og de store forberedelser er i gang.
02.05.2022

Der er fuld gang i Tølløsia, og alle har mulighed for at deltage i de mange aktiviteter, der er. Foruden de mange boder, der skal passes, er der kroen – der står for et måltid mad til alle hver dag og banken, der udbetaler løn.

Til borgernes rådighed står blandt andre Lola (kromutter), Don Smed, Ridder Ildis, Ridder Sebertikus, chefhåndværker Lulu og Healer Helga.

Guldstykker og lønsedler

Alle har mulighed for at tjene lidt ekstra ved at arbejde i de forskellige værksteder. Når man har arbejdet, får man en lønseddel, som skal indløses i banken, hvor man får sine guldstykker.
Det kan være alt fra hjælp med oprydning, produktion af bælter, hjelme, perler, rustninger og våben.

Der er desuden kamptræning på Solengen.

Børnene fra Tølløsia kan købe udstyr, punge og bælter - og senere udsmykning. Dronning Dorit ser gerne, at alle festdeltagere er i fuldt udstyr til festdagen.

Dronning Dorits meddelelser

Hver mandag samles kongeriget for at høre beskeder fra Dronning Dorit sammen.

Denne mandag bød meddelelsen fra Dronningen desværre på dårlige nyheder. En tyv har været på spil og stjålet hele kongerigets vinterforråd, så denne uges kost er knækbrød og havregrød. Der forhandles med nabolandene og Ridder Sebertikus undersøger tyveriet nærmere.

Sagaen fortsætter

Vi følger snart op på tyveriet - og ser hvordan det går i Tølløsia.

Indtil videre er det lykkes os at få en dygtig kalkmaler til at gengive stemningen i Tølløsia

 Feedback

Sidst opdateret

02.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lærke Dyre Christiansson