Spring til indhold

Og der var fest i Tølløsia

I fire uger har SFO'en været tryllet om til Kongeriget Tølløsia, hvor borgerne, store som små, hver dag har levet, handlet, kæmpet og arbejdet for guldstykker og ære. De har mødt nye udfordringer, som de har overvundet - og nu er det festdag. Men ak! Kongekronen er stadig låst inde i kisten og nøglen er væk...
20.05.2022

Borgerne startede med at samles i Solgården, hvor Dronning Dorit hilste på folket. Troldmand Paulus bad alle om hjælp til at lave en mystisk eliksir, der kunne bryde heksens besværgelser og låse kisten med kongekronen op.

Folket blev opdelt i ti hold, der alle skulle finde de hemmelige ingredienser: Fiber fra det magiske tov, et bøjet søm, en fjer fra den sjældne regnbueørn, guld som er vundet i spil, en bloddråbe fra det slagne hold, pergament med svar fra den mystiske gådekrukke, blod fra den hellige enhjørning.

Men ak og ve.. heksen kom - og spredte 10.000 nøgler for alle verdenshjørner. Alle måtte lede efter nøgler, og til sidst fik Troldmand Paulus ved hjælpe af sin eliksir den rigtige nøgle..

Heksen blev besejret - og ført væk af Ridder Ildris og Ridder Sebertikus.

Alle råbte højt hurra, og der var fred i kongeriget.. Men som ved lyn og torden - var heksen væk! Hun havde kastet sovepulver på de to riddere, og var borte for denne gang..

Tølløsia er fortsat beskyttet mod heksens besværgelser, men hvor længe mon vores beskyttelse står stand?

Indtil videre har roen i hvert fald sænket sig over kongeriget, og trods udfordringerne undervejs havde alle en fantastisk festdag!

 

 Feedback

Sidst opdateret

20.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lærke Dyre Christiansson